Фанати Арсеналу прокоментували гру Зінченка з Брентфордом: що думають англійці про Олександра

Аватар Ілля Деулін Ілля Деулін
627
0 голосів
Фанати Арсеналу прокоментували гру Зінченка з Брентфордом: що думають англійці про Олександра
Олександр Зінченко. Фото: Getty Images
Вболівальники Арсеналу – в захваті від того, що Олександр Зінченко, окрім підключень до атаки, покращив свою гру в обороні, а деякі називають українця унікальним гравцем.

25 листопада Арсенал здобув мінімальну перемогу над Брентфордом з рахунком 1:0, а Олександр Зінченко провів на полі увесь матч.

Фанати «канонірів» висловлили захват від дій українця, а також вважають захисника унікальним гравцем:

mikekariungi: «Зінченко значно покращив свої оборонні здатності! Тепер ми не боїмося, коли він грає в захисті, а він виграє верхову боротьбу».

SamJDean: «Зінченко цього сезону мав проблеми в обороні, але в останніх матчах він показує рівень. Того вечора він продемонстрував сміливість».

scrapytweets: «Зінченко символізує світовий клас. Він може провести жахливу гру, а потім повернутися, як звір у цій та наступній зустрічах».

TMftbl: «Здивуюся, якщо ми ще побачимо такого гравця, як Зінченко. Те, як він грає і розуміє футбол є тим, на що можна дивитися вічно і з поточним розвитком футболу ми можемо більше не побачити такого виконавця».

SoFire: «Часто говоримо про виходи Зінченка ближче до воріт суперника, але і в обороні він був неймовірний».

smitroae: «По факту: Зінченко був найкращим сьогодні».

  • В поточному сезоні Олександр Зінченко провів за Арсенал 17 поєдинків в усіх турнірах, протягом яких відзначився одним голом.
  • Transfermarkt оцінює 26-річного українця в 42 мільйони євро.
  • В наступному турі команда Мікеля Артети вдома прийматиме Вулвергемптон. Поєдинок заплановано на 2 грудня. Початок гри у Лондоні о 17:00.