Англійська преса перебуває під враженням від останнього виступу Зінченка: думки британських журналістів

Аватар Ілля Деулін Ілля Деулін
951
0 голосів
Англійська преса перебуває під враженням від останнього виступу Зінченка: думки британських журналістів
Олександр Зінченко. Фото: Getty Images
Оглядачі з Туманного Альбіону відзначили гарну гру Олександра Зінченка в обороні, а також похвалили за створення гольових нагод у першому таймі матчу з Брентфордом.

25 листопада Арсенал з Олександром Зінченком у складі вимучив перемогу над Брентфордом з рахунком 1:0. Англійська преса відреагувала на виступ українця в даному матчі. зокрема на епізод на 76-ій хвилині, коли Зінченко виніс з лінії воріт удар Ніла Мопе.

Відео епізоду:

Goal – 8/10

«Гарний і яскравий. Відправив один чудовий м'яч для Троссара, який мав би краще пробити головою. Зробив неймовірний підкат наприкінці, щоб нейтралізувати загрозу від удару Мопе».

football.london – 7/10 

«Більшість гольових моментів Арсеналу в першому таймі створив українець, хоча в другому його вплив зменшився. Один чудовий виніс з лінії воротарського майданчика не дозволив Мопе забити».

Standard – 7/10

«Відзначився своєю захисною роботою, чого не завжди скажеш про українця. Зробив приголомшливий блок, щоб відбити удар Ніла Мопе головою».

90min – 7/10

«Корисний як ще один гравець у середній та останній третинах, але Брентфорд постійно намагався скористатися простором, який він звільняв. Зробив вирішальний виніс наприкінці гри».

The Sun – 6/10

«Брентфорд націлювався на нього довгими передачами в його кут поля, але він завжди був напоготові. Як завжди, добре володів м'ячем і віддав кілька важливих передач. Зробив чудовий винос з лінії воріт і не дав забити Мопе».

  • В поточному сезоні Олександр Зінченко провів за Арсенал 17 поєдинків в усіх турнірах, протягом яких відзначився одним голом.
  • Transfermarkt оцінює 26-річного українця в 42 мільйони євро.
  • В наступному турі команда Мікеля Артети вдома прийматиме Вулвергемптон. Поєдинок заплановано на 2 грудня. Початок гри у Лондоні о 17:00.