«Кожен тренер хоче бути чемпіоном. Я не виняток»: Вернидуб назвав головних конкурентів Кривбаса в УПЛ

Аватар Віктор Глухенький Віктор Глухенький
226
0 голосів
«Кожен тренер хоче бути чемпіоном. Я не виняток»: Вернидуб назвав головних конкурентів Кривбаса в УПЛ
Юрій Вернидуб. Фото: Google
Головний тренер криворізького Кривбаса Юрій Вернидуб прокоментував підсумок поєдинку 15-го туру української Прем'єр-ліги проти закарпатського Минаю (1:0).

Головний тренер Кривбаса Юрій Вернидуб по гарячим слідам проаналізував перемогу над закарпатським Минаєм (1:0).

«Тяжка непроста гра. Я розумів, що вона такою буде. Хлопцям ще на установці говорив, що матчі з такими командами, як Минай, це ігри за призові місця. 

З цими командами дуже важко грати. Коли ти з ними губиш очки, які тобі дуже треба, це дуже погано. Та в нас усе вийшло. Ми забили, перемогли, забрали 3 бали». 

Дякуючи перемозі над командою Желько Любеновича, колектив Юрія Вернидуба посунув з першої позиції в турнірній таблиці УПЛ Дніпро-1.

Однак, глобальні висновки з цієї вікторії наставник Кривбаса робити не став.

«Будемо рухатись далі. Кожен тренер хоче бути чемпіоном. Я не виняток. Однак я розумію, що є Полісся, Дніпро-1, Шахтар, Динамо, дуже багато команд, з якими важко боротися. 

Утім, якщо ми вже пішли в цю боротьбу, відчули смак перемог, і сьогодні після 15 турів повернулись на першу сходинку, то будемо все робити для того, щоб зайняти якнайвище місце», –  сказав Вернидуб в ефірі УПЛ ТБ.

  • Після перемоги над Минаєм Кривбас очолив турнірну таблицю української Прем'єр-ліги. В активі команди Юрія Вернидуба 30 очок.
  • В наступному, 16-му турі, Кривбас вдома прийматиме Олександрію. Поєдинок заплановано на 2 грудня. Початок гри о 15:00.