«Якщо є VAR, і вони не ставлять пенальті, то його й не було»: Миколенко висловився про гру з Італією

Аватар Руслан Мороз Руслан Мороз
403
0 голосів
«Якщо є VAR, і вони не ставлять пенальті, то його й не було»: Миколенко висловився про гру з Італією
Віталій Миколенко, фото: Google
Захисник збірної України Віталій Миколенко прокоментував нічию в матчі відбору Євро-2024 проти Італії (0:0), за підсумками якого він отримав нагороду «Лев матчу».

Віталій Миколенко висловився про гру проти Італії.

«Дякую за те, що проголосували за мене. Але я був би радий зараз отримати не «Лева матчу», а путівку на Євро. Було важко провести таку гру проти Італії, але я вважаю, що ми гідно виступили. Ми досі в грі, чекаємо на жеребкування плей-оф, побачимося за чотири місяці. Для нас було важливо правильно підказувати один одному».

Також Віталій висловився про можливе пенальті на останніх хвилинах.

«Щодо можливого пенальті, то я не бачив епізоду. Але Барелла сказав, що спочатку було зіграно в м’яч, а потім – у ногу. Арбітр сказав, що пенальті немає. Якщо в них є VAR, і вони не ставлять пенальті, то, гадаю, його й не було. Попереду – матчі плей-оф. Я знаю, що ми будемо в хорошій формі та готовими до цих поєдинків», – сказав Миколенко в коментарі для УАФ

  • В турнірній таблиці групи С Україна з 14-ма очками посіла третю сходинку. Навесні 2024 року підопічні Сергія Реброва зіграють у плей-оф кваліфікації Євро-2024.
  • Поєдинки 1/2 фіналу плей-оф кваліфікації Євро-2024 будуть зіграні 21 березня, фінальні матчі – 26 березня.
  • Серед наших потенційних суперників команди Польщі, Естонії, Вельсу/Хорватії, Ізраїлю, Фінляндії, Ісландії та Боснії і Герцеговини.