Реабілітувалися за фіаско у грі з Косово: Збірна України U-19 розгромила словаків та вийшла в еліт-раунд

Аватар Євген Чепур Євген Чепур
766
0 голосів
Реабілітувалися за фіаско у грі з Косово: Збірна України U-19 розгромила словаків та вийшла в еліт-раунд
Збірна України U-19. Фото: УАФ
Юнацька національна команда України провела третій матч кваліфікаційного групового етапу до чемпіонату Європи наступного року проти словаків – перемога наших хлопців з рахунком 4:0.

Гравці збірної України прагнули довести собі, тренеру та вболівальникам, що фіаско у грі проти одноліток з команди Косово – це випадковість.

Перший тайм наші хлопці провели яскраво та результативно. На 30-й Єрмачов завдав точного удару, а через шість та вісім хвилин Деркач і Михавко довели рахунок до розгромного вже у першій половині поєдинку.

Другий тайм відзначився ще одним голом нашої команди. Пономаренко забив четвертий м’яч і дозволив українцям впевнено довести гру до розгромної перемоги.

Фінальний свисток зафіксував перемогу нашої збірної над словаками з рахунком 4:0.

Кваліфікація до Євро-2024 U-19. Груповий етап. Третій тур.

Словаччина U-19 – Україна U-19 – 0:4

Голи: Єрмачков, 30, Деркач, 36, Михавко, 38, Пономаренко, 84

  • Сьогоднішня перемога дозволила нашим юнакам вийти в лідери своєї групи з шістьма очками, але у Косово в активі чотири бали та гра у запасі.
  • Збірна України U-19 вийшла в еліт-раунд відбору Євро, адже нижче другого місця ми не опустимось.
  • Володарі двох перших місць у відбірних групах та найкращий із володарів третіх місць за результатами матчів із першою та другою командами приєднаються до Португалії в елітному раунді кваліфікації.
  • Збірна Північної Ірландії на правах господаря отримала пряму перепустку до фінальної стадії, яка пройде влітку 2024 року. Туди ж потраплять і переможці семи груп еліт-раунду.