Шахтар втратив гравця перед матчем з Поліссям: Пушич розповів деталі та поскаржився на суддівство

Аватар Віктор Глухенький Віктор Глухенький
1000
0 голосів
Шахтар втратив гравця перед матчем з Поліссям: Пушич розповів деталі та поскаржився на суддівство
Егіналду. Фото: ФК Шахтар
Головний тренер донецького Шахтаря Маріно Пушич прокоментував підсумок товариського поєдинку проти львівського Руха, в якому його команда не лише програла (1:3), а й втратила на невизначений термін вінгера Егіналду.

Донецький Шахтар заповнив паузу в розіграші української Прем’єр-ліги контрольним матчем проти львівського Руха (1:3). В ньому головний тренер «гірників» задіяв гравців, які не були викликані до таборів своїх національних збірних та найближчий резерв.

Після поразки від львів’ян головний тренер Шахтаря Маріно Пушич найбільше був незадоволений не стільки результатом, скільки травмою вінгера Егіналду.

«Це був дуже неприємний фол – ззаду, без наміру доторкнутися до м’яча. Це дуже небезпечно. На мою думку, тут мала бути червона картка. 

Я хотів сказати судді, що так не можна вести гру. Егіналду травмований і вибув. Ми не знаємо, чи надовго», –  розповів Пушич в інтерв’ю клубній пресслужбі Шахтаря.

  • В поточному сезоні Егіналду зіграв за Шахтар в шести поєдинках у всіх офіційних турнірах: без результативних дій.
  • Після 14-ти турів Шахтар має в активі 24-ри очки та посідає четверту сходинку в турнірній таблиці української Прем’єр-ліги.
  • В наступному турі «гірники» на формально домашньому полі прийматимуть житомирське Полісся. Поєдинок заплановано на 24 листопада. Початок гри о 19:00.