«Збірна України грає не для Зеленського»: Ребров зробив жорстку заяву перед матчем з Італією

Аватар Віктор Глухенький Віктор Глухенький
440
0 голосів
«Збірна України грає не для Зеленського»: Ребров зробив жорстку заяву перед матчем з Італією
Сергій Ребров на тренуванні збірної. Фото: УАФ
Головний тренер національної збірної України Сергій Ребров розповів, чи мав він розмову з президентом України Володимиром Зеленським перед ключовою грою кваліфікації Євро-2024 проти Італії.

Сергій Ребров запевнив, що навіть без вказівок від президента України Володимира Зеленського і він, і всі гравці національної збірної України чудово розуміють відповідальність перед вирішальним матчем кваліфікації Євро-2024 проти Італії та зроблять все можливе щоб потішити мільйони українців.

«Чи розмовляв з Зеленським перед матчем? Наразі ні, гадаю, у нього зараз більш важливі питання. Він дуже цікавиться футболом, але в нього більш важливі проблеми для вирішення, і ми це розуміємо.

І, як я вже казав, ми граємо не для Зеленського, а для всіх наших людей, які нас підтримують», –  сказав Ребров.

  • Після перемоги над Північною Македонією (5:2) збірна Італії піднялась на друге місце в турнірній таблиці групи С. «Скуадра адзурра» має порівну очок з Україною – по 13, але кращу різницю забитих/пропущених голів і перевагу в особистих зустрічах.
  • Вирішальний поєдинок відбору, де визначиться команда, яка посяде підсумкове друге місце в групі С між Україної та Італією буде зіграно в понеділок, 20 листопада.
  • Матч пройде в німецькому місті Леверкузен. Початок гри о 21:45.