«Це кажуть ЗМІ»: Степаненко висловив непопулярну думку напередодні вирішального матчу з Італією у відборі Євро

Аватар Віктор Глухенький Віктор Глухенький
453
0 голосів
«Це кажуть ЗМІ»: Степаненко висловив непопулярну думку напередодні вирішального матчу з Італією у відборі Євро
Тарас Степаненко. Фото: УАФ
Півзахисник національної збірної України Тарас Степаненко поділився очікуваннями від заключного поєдинку відбору на чемпіонат Європи 2024 року проти Італії.

Тарас Степаненко запевнив, що він та його партнери по національній збірній України геть не вважають матч кваліфікації до Євро-2024 проти Італії вирішальним та доленосним, як його називають у багатьох ЗМІ.

«У нас багато гравців грали матчі такого рівня. Ментально всі готові. В команді гарна атмосфера. Ми не можемо сказати, що цей матч апогей чогось. 

Це кажуть ЗМІ. Завтра ще один матч на шляху до виходу на чемпіонат Європи, але завтра має бути трохи більша концентрація та впевненість у своїх силах», – сказав Степаненко на пресконференції в Леверкузені.

  • Після перемоги над Північною Македонією (5:2) збірна Італії піднялась на друге місце в турнірній таблиці групи С. «Скуадра адзурра» має порівну очок з Україною – по 13, але кращу різницю забитих/пропущених голів і перевагу в особистих зустрічах.
  • Вирішальний поєдинок відбору, де визначиться команда, яка посяде підсумкове друге місце в групі С між Україної та Італією буде зіграно в понеділок, 20 листопада.
  • Матч пройде в німецькому місті Леверкузен. Початок гри о 21:45.