«Шахтар же обіграв Барселону»: Палкін назвав рецепт успіху України проти Італії, згадавши Мудрика

Аватар Євген Чепур Євген Чепур
254
0 голосів
«Шахтар же обіграв Барселону»: Палкін назвав рецепт успіху України проти Італії, згадавши Мудрика
Сергій Палкін. Фото: Google
Генеральний директор Сергій Палкін поділився думками про поєдинок збірної України з італійцями у відборі до Євро-2024 та згадав про вінгера Челсі Михайла Мудрика.

Сергій Палкін вважає, що гра команди Сергія Реброва з підопічними Лучано Спалетті буде важким випробуванням для української збірної, але наші футболісти можуть перемогти.

«Це буде важка гра для України. Ми віримо в наших гравців, але найкраще для нашої збірної - це показувати хороший футбол. У будь-якому разі Шахтар обіграв Барселону в Лізі чемпіонів, тому Україна може перемогти Італію».

Генеральний директор «гірників» згадав Михайла Мудрика, який, на його думку, постійно розвивається та покращує свою гру.

«Це хлопець, який прогресує щомісяця. Він прибув до Прем'єр-ліги під сильним тиском з боку журналістів і вболівальників, і він був один».

Управляючий Шахтаря також розповів, через які проблеми пройшов український вінгер.

«Попередні три роки він грав на порожніх стадіонах через COVID і війну. У нього були важкі часи в Англії, але я думаю, що цей етап уже в минулому, і тепер він приносить чудові результати Челсі та збірній України», — сказав Палкін у коментарі La Repubblica. 

  • Після перемоги над Північною Македонією (5:2) збірна Італії піднялась на друг місце в групі С. «Скуадра Адзурра» має порівну очок з Україною – по 13, але кращу різницю забитих/пропущених голів.
  • Вирішальний поєдинок відбору, де визначиться команда, яка посяде підсумкове друге місце в групі С між Україної та Італією буде зіграно в понеділок, 20 листопада.
  • Матч пройде в німецькому місті Леверкузен. Початок гри о 21:45.
  • В нинішньому сезоні Мудрик взяв участь в 11 матчах Челсі в усіх клубних турнірах та забив два голи.
  • Челсі наразі йде на десятому місці в турнірній таблиці АПЛ, маючи 16 очок за 12 турів.
  • В наступному матчі 25 листопада команда Почеттіно на виїзді зустрінеться з Ньюкаслом.