«Кваліфікація на Євро все ще під питанням»: Ель-Шаараві – про потенційну недооцінку збірної України

Аватар Дмитро Чорнобай Дмитро Чорнобай
531
0 голосів
«Кваліфікація на Євро все ще під питанням»: Ель-Шаараві – про потенційну недооцінку збірної України
Стефан Ель-Шаараві. Фото: Google
Гравець збірної Італії та Роми Стефан Ель-Шаараві поділився думкою про майбутню гру проти України в останньому турі групового етапу відбору на Євро-2024.

Стефан Ель-Шаараві поділився очікуваннями щодо гри зі збірною України в рамках відбору на Євро-2024:

«У нас зібрана команда з дуже хороших гравців, які допомагають один одному. Немає ніяких конфліктів. У всіх чимало бажання грати, тому ми просто йдемо за нашим тренером, і намагаємося робити це дуже якісно. Перемога над Македонією не дає нам спокою, проте ми тепер більше усвідомлюємо, якою командою ми є.

Ми сильні, але повинні підходити до кожної гри з правильним настроєм. Необхідно володіти рішучістю, тому що кваліфікація на Євро все ще під питанням, і все може змінитися в будь-який момент. У грі проти України нам знадобиться ще більше рішучості, ніж сьогодні», – заявив гравець збірної Італії в коментарі для CalcioMercato.

20 листопада підопічні Сергія Реброва зустрінуться зі збірною Італії в рамках останнього туру групового етапу відбору. Поєдинок пройде в німецькому місті Леверкузен. Початок гри о 21:45.

Зазначимо, що для виходу на Євро-2024 напряму збірній Україні треба обов'язково перемагати Італію. Нічия чи поразка з дуже високою ймовірністю відправить «синьо-жовтих» у стикові матчі.