Ексфорвард трьох клубів УПЛ рік переховується від сім’ї: нещодавно поліція оголосила його безвісти зниклим

Аватар Дмитро Вєнков Дмитро Вєнков
885
0 голосів
Ексфорвард трьох клубів УПЛ рік переховується від сім’ї: нещодавно поліція оголосила його безвісти зниклим
Лучіан Бурдужан. Фото: Фейсбук
Румунський 39-річний екснападник Чорноморця, Таврії та Говерли Лучіан Бурдужан став фігурантом досить дивної історії, пов’язаної зі своїм раптовим зникненням зі звичного сімейного життя.

Колишній форвард клубів УПЛ Лучіан Бурдужан переживає непростий час у своєму житті. Він покинув свій дім рік тому та не виходить на зв’язок із сім’єю, яка продовжує його шукати.

Після потрапляння в список безвісти зниклих (20 жовтня) Бурдужан сам прийшов до поліції (15 листопада), де заявив, що йому не загрожує будь-яка небезпека, і попросив, щоб його сім’я не отримувала жодної інформації про нього, у тому числі адресу, де він зараз проживає.

За день до візиту в поліцію Лучіан опублікував на своїй сторінці у Фейсбуку пост, присвячений нещодавно померлому батькові.

Після оприлюднення справи Бурдужана кілька його знайомих та колишня дружина Костел Іліє, заявили, що він мав проблеми з ігровою залежністю та програв багато грошей.

«Його пороком були азартні ігри! Це хвороба. Він програв сотні тисяч, мільйони євро, зароблених як футболіст. Його думка полягала в тому, щоб відновити втрачені гроші. Футбол був його життям. Він не приймав нічиєї допомоги», – цитує колишню дружину Бурдужана GSP.

Румунське видання Digi Sport вийшло на зв'язок з Бурдужаном, але той передав лише коротку фразу.

«Я в порядку».

Нагадаємо, що Бурдужан виступав за такі українські клуби:

  • Чорноморець (2011-2013): 50 матчів, 11 голів та вісім асистів;
  • Таврія (2013-2014): сім матчів, один гол;
  • Говерла (2014-2015): вісім матчів, один гол.