«Ми називали його маленьким генієм, але він показав, що великий»: Судаков розповів, чому його навчив Де Дзербі

Аватар Віктор Глухенький Віктор Глухенький
265
0 голосів
«Ми називали його маленьким генієм, але він показав, що великий»: Судаков розповів, чому його навчив Де Дзербі
Георгій Судаков. Фото: ФК Шахтар
Ключовий атакувальний півзахисник донецького Шахтаря Георгій Судаков пригадав про виступи під керівництвом колишнього наставника «гірників» Роберто Де Дзербі.

Георгій Судаков відверто розповів про воє ставлення до колишнього тренера Шахтаря Роберто Де Дзербі.

«Він - дуже хороший тренер, з ним було приємно працювати. Він креативний і має багато ідей. Він змінив наш стиль гри, і ми називали його маленьким генієм.

Але він показав, що він - великий геній. За час його роботи отримав багато знань щодо того, як рухатися на полі та контролювати м’яч», – сказав Судаков в інтерв'ю La Gazzetta dello Sport.

  • Роберто Де Дзербі очолював донецький Шахтар у сезоні 2021/2022 років. З української командою італійський наставник встиг виграти Суперкубок України, проте після початку повномасштабної війни РФ проти України розірвав контракт із «гірниками» за взаємною згодою.
  • В поточному сезоні Георгій Судаков провів за Шахтар 14 поєдинків в усіх турнірах: три голи, одна результативна передача.
  • Transfermarkt оцінює поточну вартість Судаков в 15 мільйонів євро.
  • Після поразки від Дніпра-1 (1:3) у 14-му турі в активі Шахтаря залишилося 24 очки. «Гірники» займають четверте місце в турнірній таблиці української Прем’єр-ліги. Відставання від першого місця складає шість пунктів. 
  • В наступному турі Шахтар на умовно домашньому полі зіграє проти Полісся. Поєдинок заплановано на 24 листопада. Початок гри о 19:00.