«Класний хлопець, я тільки радий за нього»: Дубінчак – про виклик у збірну України та конкурентів в команді

Аватар Дмитро Чорнобай Дмитро Чорнобай
742
0 голосів
«Класний хлопець, я тільки радий за нього»: Дубінчак – про виклик у збірну України та конкурентів в команді
Владислав Дубінчак. Фото: Google
Захисник київського Динамо Владислав Дубінчак поділився враженнями від дебютного виклику в збірну України, а також прокоментував останні виступи Віталія Миколенка.

Владислав Дубінчак поділився враженнями від дебютного виклику в збірну України:

«Це моя дитяча мрія. Дуже радий, що знаходжуся тут, із натхненням хочу працювати. Трохи несподівано, та я дуже радий, що отримав цей виклик. Сподіваюся виправдати довіру тренера.

З тренером ми поки що не спілкувалися. Я думаю, що ми ще поговоримо з ним. Поки ж була теорія. Сергія Реброва всі знають, це відомий фахівець, мені дуже хотілося з ним попрацювати».

Захисник київського Динамо прокоментував конкуренції на своїй позиції у національній команді:

«З Віталієм Миколенко ми були разом у молодіжці Динамо. Коли він був в основній команді, я виступав в оренді. Класний хлопець, я тільки радий за нього, що він грає в такому сильному чемпіонаті. Сподіваюся, що зможу скласти йому конкуренцію, а там буде видно.

Щодо забивної серії Миколенка, то я радий за Віталія. Він молодець. Те, що він забиває – показник його праці. Він багато працює. Поки що я не встиг із ним поговорити, але обов’язково скажу йому, що він молодець», – заявив Владислав Дубінчак у коментарі для УАФ.

20 листопада підопічні Сергія Реброва зустрінуться зі збірною Італії в рамках останнього туру групового етапу відбору до Євро-2024. Поєдинок пройде в німецькому місті Леверкузен. Початок гри о 21:45.

  • Владислав Дубінчак виступає за першу команду Динамо з 2022 року після оренди у Дніпрі-1.
  • В нинішньому сезоні 25-річний лівий захисник зіграв 16 матчів в усіх турнірах, в яких віддав три результативні передачі.
  • Контракт Владислава з київським клубом розраховано до 2025 року.