Ребров прокоментував початок останнього збору збірної України: заява головного тренера команди

Аватар Ілля Деулін Ілля Деулін
808
0 голосів
Ребров прокоментував початок останнього збору збірної України: заява головного тренера команди
Сергій Ребров. Фото: УАФ
За словамм головного тренера збірної України Сергія Реброва, команді належить ретельно підготуватися до вирішального матчу відбору до Євро-2024 проти Італії.

Головний тренер збірної України з футболу Сергій Ребров прокоментував початок листопадового збору національної команди, протягом якого відбудеться заключний матч відбору до Євро-2024 проти команди Італії:

«Початок останнього та найважливішого збору року. Час разом ретельно підготуватись до вирішальної зустрічі проти Італії», – ідеться у дописі Реброва на його сторінці у Instagram.

  • Окрім гри у Леверкузені проти «скуадри адзурри» 20 листопада, синьо-жовті, за повідомленням ЗМІ також проведуть товариську гру проти Лехії з Першої ліги Польщі 16 листопада у Ґданську.
  • Саме там збірна України 13 числа розпочала свій листопадовий збір.
  • Ребров з моменту призначення на посаду головного тренера національної команди в червні 2023 року провів шість офіційних матчів на чолі синьо-жовтих.
  • У них синьо-жовті здобули чотири перемоги (по дві над Мальтою та Північною Македонією), один матч звів до нічиєї (1:1 з Англією), а ще в одному зазнав поразки (1:2 від Італії).