Збірна України розпочала підготовку до вирішального матчу проти Італії у відборі Євро: фото тренування

Аватар Віктор Глухенький Віктор Глухенький
580
0 голосів
Збірна України розпочала підготовку до вирішального матчу проти Італії у відборі Євро: фото тренування
Сергій Ребров, Віктор Циганков та Віталій Миколенко. Фото: УАФ
У національної збірної України розпочався перший день тренувального збору перед вирішальним поєдинком відбору на Євро-2024 проти команди Італії.

Вони знову взборі! Найкращі футболісти України, яких головний тренер головної команди країни Сергій Ребров закликав до табору національної збірної, розпочали підготовку до поєдинку року – грі проти чинних чемпіонів Європи, італійців, в кваліфікації до Євро-2024.

Перше тренування відбулося сьогодні, 13 листопада, на старій арені ґданської Лехії «Стадіон на Траугутта». У занятті взяли участь дев'ять гравців, які провели свої поєдинки не пізніше суботи, а також Єгор Назарина, який не брав участі у вчорашньому матчі донецького Шахтаря. 

Після пробіжки та розминки хлопці попрацювали у квадраті, після чого вирушили до готелю допрацьовувати у фітнесі. 

Завтра в команди заплановано два тренування. Ранкове відбудеться на міській арені Ґданська. Проінформувала пресслужба УАФ.

  • За підсумками жовтневих поєдинків відбору на Євро-2024 національна збірна України піднялася на другу сходинку у групі С, маючи 13 очок після семи матчів.
  • В активі Італії десять очок після шести зіграних поєдинків.
  • 20 листопада підопічні Сергія Реброва зустрінуться  у вирішальному матчі проти «Скуадри Адзурри». Поєдинок пройде в німецькому місті Леверкузен. Початок гри о 21:45.