Ребров оголосив склад збірної України на матч з Італією: головний тренер запросив двох новачків

Аватар Ілля Деулін Ілля Деулін
5605
0 голосів
Ребров оголосив склад збірної України на матч з Італією: головний тренер запросив двох новачків
Збірна України з футболу. Фото: УАФ
26 футболістів та ще чотири у резерві – такий кадровий потенціал матиме головний тренер збірної України Сергій Ребров у листопадових матчах національної команди.

Українська асоціація футболу на своєму офіційному порталі оприлюднила заявку збірної України на матч відбору до Євро-2024 проти команди Італії, який 20 листопада пройде у німецькому Леверкузені.

  • Воротарі: Георгій Бущан (Динамо), Анатолій Трубін (Бенфіка, Португалія), Дмитро Різник (Шахтар).
  • Захисники: Микола Матвієнко, Юхим Конопля, Валерій Бондар (усі — Шахтар), Олександр Тимчик, Владислав Дубінчак (обидва — Динамо), Віталій Миколенко (Евертон, Англія), Ілля Забарний (Борнмут, Англія), Олександр Сваток (СК Дніпро-1), Максим Таловєров (ЛАСК, Австрія).
  • Півзахисники: Тарас Степаненко, Олександр Зубков, Георгій Судаков, Єгор Назарина (усі — Шахтар), Олександр Караваєв (Динамо), Олександр Зінченко (Арсенал, Англія), Віктор Циганков (Жирона, Іспанія), Михайло Мудрик (Челсі, Англія), Сергій Сидорчук (Вестерло, Бельгія), Руслан Маліновський (Дженоа, Італія), Олександр Піхальонок (СК Дніпро-1);
  • Нападники: Артем Довбик (Жирона, Іспанія), Роман Яремчук (Валенсія, Іспанія), Данило Сікан (Шахтар).
  • Резервний список: Денис Попов, Віталій Буяльський, Владислав Ванат (усі — Динамо), Назарій Русин (Сандерленд, Англія).

Повідомлення ЗМІ про проведення контрольного поєдинку проти ґданської Лехії 16 листопада в УАФ поки що не підтвердили, але повідомили про збір національної команди в місті на березі Балтики, який триватиме 13 по 18 листопада.

  • Дубінчак та Таловєров вперше були викликані до збірної України.
  • Також до національної команди повернувся Сікан, який востаннє грав за синьо-жовтих у червні 2022 в Лізі націй проти Ірландії (1:1).