Відомий головний кандидат на заміну Лучі в Комітеті арбітрів: він намагається сподобатись одному із клубів УПЛ

Аватар Віктор Глухенький Віктор Глухенький
636
0 голосів
Відомий головний кандидат на заміну Лучі в Комітеті арбітрів: він намагається сподобатись одному із клубів УПЛ
Лучано Лучі. Фото: Google
Футбольний журналіст Віктор Вацко розповів, хто на його думку та за його інсайдами, може замінити італійця Лучано Лучі на посаді голови Комітету арбітрів УАФ.

Віктор Вацко поділився інформацією з власних джерел, яка стосується чинного голови Комітету арбітрів УАФ синьора Лучано Лучі, який нібито має покинути свою посаду в найближчому майбутньому, та його наступника. 

Але, розпочав Вацко здалеку.

«Це породжує багато розмов, мовляв, Полісся придбало ВАР, хто ж їх суддями прибивати буде. Але! Чи означає це, що ці клуби працюють із суддями? 

Мені люди із кулуарів, кажуть, що ні.  Вони кажуть, що судді, і ті люди, які їх призначають, хочуть самі сподобатись керівництву цих клубів. Вони вірять, що у майбутньому це їм дасть якісь кар’єрні преференції». 

В чому полягає мета такої поведінки суддів, Вацко також спробував детально пояснити. Навіть озвучив ім’я того, хто мітить на місце Лучі.

«Головна мета преференцій – крісло куратора, яке покине Лучано Лучі. Це найбільш ласий шматок. 

Головним претендентом на це крісло багато хто називає Ярослава Козика». 

Також Вацко видав і чимало цікавої інформації для роздумів про роботу пана Козика.

«Ярослав був арбітром ВАР на матчі Полісся – Оболонь. Пригадуєте пенальті на 90+4 хвилині із вилученням футболіста Оболоні? Він був головним арбітром на матчі Полісся – Ворскла, де теж було пенальті за рахунку - 0:0.

Ярослав був головним арбітром на матчі Полісся – Металліст 1925  і там теж був пенальті за рахунку 1:1 на користь житомирського клубу», – розповів Вацко в ефірі своєї авторської програми на ютубі.

  • Лучано Лучі очолив Комітет арбітрів УАФ у 2015 році. 
  • До нього цю посаду займав ще один фахівець з Італії, синьор П'єрлуїджі Колліна.