«Подивіться та зробіть висновки»: Вернидуб прокоментував поразку Кривбаса від Динамо, натякнувши на арбітрів

Аватар Євген Чепур Євген Чепур
354
0 голосів
«Подивіться та зробіть висновки»: Вернидуб прокоментував поразку Кривбаса від Динамо, натякнувши на арбітрів
Юрій Вернидуб. Фото: Google
Головний тренер криворізького Кривбасу Юрій Вернидуб прокоментував поразку своєї команди у матчі 14-го туру чемпіонату України проти київського Динамо (0:2).

У неділю, 12 листопада, відбувся матч 14 туру УПЛ. Криворізький Кривбас у домашньому поєдинку поступився київському Динамо – 0:2.

Цей поєдинок став дебютним для Олександра Шовковського на чолі столичного гранду.

Юрій Вернидуб вважає, що сьогодні обидві команди продемонстрували гарний футбол.

«Перш за все хочу сказати, що був непоганий матч у виконанні обох команд. І Кривбас, і Динамо хотіли перемогти. Так, ми програли сьогодні, але я не бачу нічого страшного. Найголовніше, що є гра».

Фахівець не став казати, що червоної картки за фол Бескоровайного не було.

«Ми грали все одно. Пропустили м’яч, ішли вперед, хотіли відігратися, але сталася червона картка. Якщо я скажу, що там нічого не будо, то будуть говорити, що Вернидуб не любить програвати. Подивіться та зробіть висновки, чи був там дотик до гравця з боку Бескоровайного. Що є, то є».

Проте наставник зізнався, що вилучення гравця на початку гри створило проблеми господарям поля, але знайшов у собі сили привітати киян з тріумфом.

«Понад 75 хвилин у меншості, але ми грали, ми хотіли забити. У нас були моменти для цього. Не пощастило. Я можу привітати Динамо з перемогою, але ми програли бій, а не війну. 

Будемо рухатися далі, кожна гра для нас – це гра, в якій ми хочемо взяти три бали», — наводить слова Вернидуба пресслужба Кривбасу.

  • Київський клуб вперше виграв в УПЛ після чотирьох матчів без перемог, а команда Вернидуба програла вперше з 1 жовтня (поразка Руху з рахунком 1:3).
  • Поразка залишила Кривбас на другому місці в турнірній таблиці з 27 очками в активі. У Динамо наразі 19 балів та восьме місце.
  • У наступному матчі чемпіонату України Кривбас зіграє на виїзді з ужгородським Минаєм. Гру заплановано на 25 листопада. Початок о 13:00.
  • Динамо 26 листопада поміряється силами з Рухом у домашній грі. Матч розпочнеться о 17:00.