«Такі епізоди не прикрашають»: екс-тренер Вереса розкритикував суддівство в матчах Полісся

Аватар Дмитро Чорнобай Дмитро Чорнобай
236
0 голосів
«Такі епізоди не прикрашають»: екс-тренер Вереса розкритикував суддівство в матчах Полісся
Юрій Вірт. Колаж: Спорт-Експрес
Колишній тренер Вереса Юрій Вірт прокоментував скандальну перемогу Полісся у матчі з Металістом 1925, а також зазначив, що у Житомирі дуже часто ставлять сумнівні пенальті у ворота гостей.

Юрій Вірт прокоментував перемогу Полісся у матчі з Металістом 1925 (2:1):

«Цей епізод з пенальті вирішив всю долю матчу. Думаю, що це намальований пенальті. Так, руки захисника були на плечі нападника, але таких епізодів в футболі дуже багато в кожному матчі. Треба відзначити, що у Житомирі дуже часто ставлять такі сумнівні пенальті у ворота суперників Полісся. Хоча у них дуже симпатична команда.

Чудово, що в Україні зʼявилася така команда, стабільна у фінансовому плані. Але такі епізоди не прикрашають. Ми можемо згадати гру Полісся проти Минаю, гру проти Оболоні – там теж в кінцівках матчів арбітри ставили пенальті на користь житомирян. Я думаю, що це має розбирати суддівський корпус», – заявив екс-тренер Вереса у коментарі для Terrikon.

  • Після перемоги над Металістом 1925 Полісся має в активі 29 очок та наразі очолює турнірну таблицю української Прем'єр-ліги.
  • В наступному турі команда Юрія Калитвинцева на виїзді зіграє проти донецького Шахтаря. Поєдинок заплановано на 24 листопада. Початок гри о 19:00.