«Завжди бачить те, чого не бачать інші»: іспанська преса описала гру Циганкова і Довбика проти Райо Вальєкано

Аватар Ілля Деулін Ілля Деулін
274
0 голосів
«Завжди бачить те, чого не бачать інші»: іспанська преса описала гру Циганкова і Довбика проти Райо Вальєкано
Артем Довбик та Віктор Циганков. Фото: Getty Images
Іспанська преса цілком позитивно відгукнулася на виступ Артема Довбика та Віктора Циганкова у матчі проти Райо Вальєкано, в якому український дует організував один із двох голів Жирони.

11 листопада український дует Жирони з Віктора Циганкова та Артема Довбика організував один із двох голів каталонців, які забезпечили «червоним» перемогу над Райо Вальєкано з рахунком 2:1.

Іспанська преса відреагувала на даний забитий м'яч та загалом на виступ українців у грі:

El Mundo Derpotivo

Циганков: «Асистент. Українець завжди бачить те, чого не бачать інші, і підставляє свого найкращого союзника для першого голу своєї команди».

Довбик: «Вбивця. Атакуючий референс знову влучив у ціль, показавши ніс справжньої «дев'ятки».

Sport

Циганков: «Енергійний. Був дуже активним на фланзі і саме він став джерелом першого гола каталонців, віддавши розкішну передачу на свого співвітчизника. Він також асистував Довбику для іншого моменту, який завершився голом Савіо після відскоку».

Довбик: «Голеадор. Український нападник додавав від матчу до матчу. Він почав дуже невпевнено і не дуже точно перед воротами, але знайшов ціль на підступах до воріт у перерві».

As

«Українська зв'язка була архітектором нічиєї 1:1».

Marca

Довбик: «Українець показав, що він відмінний «дев'ятий номер», контролював зону».

Циганков: «На 65-й хвилині чудова передача Циганкова опинилася у ногах Довбика, який прострілював у штрафний майданчик на Димітрієвського, але македонець зробив приголомшливий сейв. Не пощастило голкіперу Райо, що його рикошет опинився в ногах у Савіо, який влучно пробив».

  • Жирона завдяки перемозі закріпилася на першому місці у таблиці, маючи 34 очки. Другий Реал має 29 пунктів в активі та одну гру у запасі;
  • Довбик в цьому сезоні забив сім голів та віддав п’ять результативних передач у 14 поєдинках. В активі Циганкова два голи та два асисти у 12 матчах;
  • Наступну гру Жирона проведе 27 листопада вдома проти Атлетіка.