«Неймовірно приємно було поспілкуватися з ним»: Таловєров пригадав розмову з Ван Дейком

Аватар Дмитро Чорнобай Дмитро Чорнобай
238
0 голосів
«Неймовірно приємно було поспілкуватися з ним»: Таловєров пригадав розмову з Ван Дейком
Максим Таловєров. Фото: Google
Український захисник австрійського ЛАСКу Максим Таловєров пригадав поєдинок з Ліверпулем, а також поділився враженнями від спілкування з Вірджилом Ван Дейком.

Максим Таловєров в інтерв'ю для «Українського футболу» поділився враженнями від поєдинку з Ліверпулем, в якому ЛАСК поступився з рахунком 1:3:

«Я відчував велику гордість, що 60 хвилин ми грали на рівних з Ліверпулем. На жаль, я не отримав шансу вийти на поле і зіграти проти них, хоча, звісно, це було моєю мрією. Але це футбол, тож таке трапляється. Якщо відверто, я не планував ні з ким мінятися футболками, але хотів поспілкуватися якраз із Ван Дейком.

Після бігової роботи ми побачилися і перекинулися кількома словами, він мені порадив продовжувати наполегливо працювати. Мені було неймовірно приємно ось так поспілкуватися з ним. Це тривало буквально пару хвилин, але для мене це набагато цінніше, аніж якби просто мовчки отримати футболку».

Зазначимо, що Максима Таловєрова було викликано в лави національної збірної України на поєдинок відбору до Євро-2024 проти Італії.

  • У нинішньому сезоні Таловєров зіграв за ЛАСК в 14 поєдинках, у яких забив один гол.
  • Клуб українця посідає останнє четверте місце в групі Е Ліги Європи, маючи три очки після чотирьох матчів.
  • Наступний поєдинок між Ліверпулем та ЛАСКом відбудеться 30 листопада. Початок зустрічі ‒ 22:00 за київським часом.