«Та він з глузду з’їхав»: колишній капітан збірної України відкинув звинувачення в крадіжці грошей

Аватар Дмитро Вєнков Дмитро Вєнков
269
0 голосів
«Та він з глузду з’їхав»: колишній капітан збірної України відкинув звинувачення в крадіжці грошей
Сергій Дірявка. Фото: СК Дніпро-1
Ексасистент головного тренера ФК Перемога Сергій Дірявка відповів на випад на свою адресу від колишнього президента клубу Феміса Сагірова. Той звинуватив його у крадіжці премій гравців.

Колишній помічник головного тренера ФК Перемога Сергій Дірявка у коментарі сайту «Український футбол» відповів Фемісу Сагірову, який звинуватив його у крадіжці премій гравців.

«Це повна брехня. Я в шоку. Нехай ці слова залишаться на його совісті. Для мене гідність і честь – це головні критерії в житті. Він дуже багато зробив для команди, любить футбол, але президент клубу не повинен брехати».

52-річний спеціаліст, який нині очолює СК Вільхівці на Закарпатті, розповів про причину свого відходу з Перемоги.

«Є речі, які президент клубу не повинен робити стосовно тренерів. Сагіров поводитися некоректно до мого колеги. Я сказав Сагірову, що я не згоден із його ставленням. Після цього я припинив співпрацю з Перемогою і подякував команді. Ніхто мене не звільняв, я пішов сам».

Також Дірявка пригадав ситуацію із грошима.

«Була ситуація, коли він дав преміальні на команду після матчу. Я віддавав гроші в автобусі й відразу сказав головному тренеру, що там не вистачає. Але не 15 тисяч, а менше, точну суму вже не пам’ятаю. Може, Сагіров вважає, що я їх взяв, але я віддавав гроші гравцям в автобусі».

Тренер підкреслив, що звинувачення Сагірова – маячня.

«Щоб я забирав у гравців гроші? Та він з глузду з’їхав. Я був на їхньому місці й знаю, яким потом, працею і здоров’ям даються ці гроші. Перед Богом я чиста людина, Бог йому суддя».

  • Перемога призупинила виступи на професійному рівні після повномасштабного вторгнення рф;
  • Дірявка працював у ФК Перемога у 2021 році;
  • З 1992 по 1995 рр. Дірявка відіграв десять матчів у складі національної збірної України. У трьох з них виводив команду із капітанською пов’язкою;
  • Сагіров нещодавно став власником кіпрського клубу Героскіпу.