Зоря зазнала першої поразки в Лізі конференцій: команда Кривенцова в Польщі поступилася Маккабі з Тель-Авіва

Аватар Дмитро Чорнобай Дмитро Чорнобай
396
0 голосів
Зоря зазнала першої поразки в Лізі конференцій: команда Кривенцова в Польщі поступилася Маккабі з Тель-Авіва
Зоря – Маккабі. Фото: Маккабі
У матчі четвертого туру групового етапу Ліги конференцій луганська Зоря приймала тель-авівський Маккабі. Поєдинок завершився впевненою перемогою гостей.

Сьогодні, 9 листопада, відбувся матч четвертого туру групового етапу Ліги конференцій. Луганська Зоря у формально домашньому поєдинку поступилась тель-авівському Маккабі.

Перший тайм пройшов за рівної боротьби – обидві команди створювали достатньо моментів. Проте відзначитись вдалось лише гостям, які тричі реалізували свої моменти.

На сьомій хвилині Деррік Лукассен відкрив рахунок у зустрічі, забивши ударом п'ятою, а далі півзахисник Маккабі Дор Перец оформив дубль, відзначившись у середні та кінці першого тайму.

Голи поєдинку можете переглянути у нашому телеграм-каналі

Друга половина зустрічі пройшла у схожій манері, як і перша. На 57-й хвилині Зорі вдалось відквитати один гол, проте гол Петара Мічина було скасовано через офсайд.

Впродовж другого тайму Зоря нарощувала тиск на ворота Маккабі і врешті-решт змогла забити бодай гол престижу – Даніель Алефіренко, який вийшов після перерви, відзначився своїм другим голом у єврокубках.

Ліга конференцій. Груповий етап. Четвертий тур

Зоря – Маккабі – 1:3

Голи: Алефіренко, 74 – Лукассен, 7, Перец, 26, 43

9 листопада. 22:00. Люблін. Стадіон «Люблін-Арена»

  • Луганський клуб не перемагає у всіх турнірах вже чотири матчі поспіль.
  • Маккабі Тель-Авів зіграв перший офіційний поєдинк з 5 жовтня (0:2 поступились Генту).
  • У наступному матчі Ліги конференцій Зоря зіграє з ізраїльським клубом в рамках перенесеного третього туру. Гру заплановано на 25 листопада. Початок о 19:45.