«Я не слухаю всіх»: Пушича відмовляли від роботи в Шахтарі – тренер розповів деталі

Аватар Євген Чепур Євген Чепур
415
0 голосів
«Я не слухаю всіх»: Пушича відмовляли від роботи в Шахтарі – тренер розповів деталі
Маріно Пушич. Фото: ФК Шахтар
Головний тренер донецького Шахтаря Маріно Пушич розповів, чому прийняв пропозицію очолити український клуб під час війни у нашій країні та поділився емоціями після перемоги у Лізі чемпіонів.

Маріно Пушич зізнався, що всі його близькі та рідні відмовляли фахівця від переїзду в Україну.

«Війна, клуб, важкі умови роботи, звісно, все це змушує замислитись. І всі, кого я знаю, відмовляли мене від цього. 

Сім'я, друзі та знайомі. Але я не слухаю всіх. Мені сподобалася ця пригода. Вам потрібно обирати свій власний шлях у житті».

Наставник зазначив, що вивчає суперників під час постійних переїздів Шахтаря.

«Оскільки ми досить багато подорожуємо, тепер перебуваємо у Гамбурзі, в мене, принаймні, є на це [вивчення суперників] час. Але потрібна гарна підготовка.

Я використовую час оптимально. Це й досі дивно, особливо для мене. Це вперше, коли я відчуваю подібні незручності. Але ми не жаліємося. І насамперед ми тут, аби грати у футбол».

Також Пушич заявив, що його команда гідно представила Україну у грі проти каталонського гранда. 

«У низки наших гравців є безперечний талант. Я радий бути частиною цього успіху [перемоги над Барселоною - 1:0]. Я дуже пишаюся. План було виконано повністю. Ми боролися за кожний метр. 

Ми дуже добре презентували тут Україну. Ми мали більше шансів забити. Я вважаю, що наша перемога заслужена», — сказав тренер у коментарі FR12.nl. 

  • До укладання трудової угоди з Шахтарем Маріно Пушич раніше працював асистентом головного тренера в голландських клубах – Феєноорді, АЗ з Алкмаара, Твенте, Вітессі та НАК Бреді.
  • Контракт між Шахтарем та Пушичем підписано до кінця сезону-2025/2026 років.