Сейв Луніна серед найкращих порятунків дня у Лізі чемпіонів: відео блискавичної реакції українця

Аватар Віктор Глухенький Віктор Глухенький
2977
0 голосів
Сейв Луніна серед найкращих порятунків дня у Лізі чемпіонів: відео блискавичної реакції українця
Андрій Лунін. Фото: Google
В поєдинку четвертого туру груповго етапу Ліги чемпіонів мадридський Реал розгромив португальську Брагу (3:0). Український воротар королівського клубу Андрій Лунін вийшов зі старту та відіграв матч «на нуль».

Голкіпер мадридського Реала Андрій Лунін провів відмінний поєдинок четвертого туру групового етапу Ліги чемпіонів проти португальської Браги (3:0). 

Після вікторії в Мадриді вдалі дії українця оцінили і головний тренер команди Карло Анчелотті, і вболівальники «вершкових», і стастичні портали.

Розкішний сейв голкіпера національної збірної України також потрапив до добірки найкращих за підсумками всього четвертого ігрового для в Лізі чемпіонів, які були зіграні в середу, 8 листопада, за версією офіційного Х-акауну УЄФА.

▶️ Добірку найкращих сейвів ЛЧ за версією УЄФА дивіться за ПОСИЛАННЯМ

Окрім Луніна, феєрили напередодні також Александер Шлагер із Зальцбурга, Фредерік Реннов з Уніону, Каміл Грабара з Копенгагена та Матеус з Браги.

  • Андрій Лунін провів в поточному сезоні за Реал три поєдинки в усіх офіційних турнірах: один пропущений гол.
  • Завдяки перемозі над Брагою Реал гарантував собі достроковий вихід до 1/8 фіналу Ліги чемпіонів. Після чотирьох поєдинків в активі «вершкових» 12 з 12 можливих очок. Команда Карло Анчелотті впевнено підає перший рядом в квартеті С.
  • В наступному турі Реал вдома прийматиме італійський Наполі. Поєдинок заплановано на 29 листопада. Початок гри о 22:00. 
  • Transfermarkt оцінює 24-річного українського стража воріт в 5 мільйонів євро.