Лунін замінив Кепу і відбив пенальті: український воротар допоміг Реалу перемогти Брагу і вийти в плей-оф

Аватар Руслан Мороз Руслан Мороз
920
0 голосів
Лунін замінив Кепу і відбив пенальті: український воротар допоміг Реалу перемогти Брагу і вийти в плей-оф
Андрій Лунін, фото: Google
Український воротар Реала Андрій Лунін вийшов у стартовому складі на матч групового етапу Ліги чемпіонів проти Браги через пошкодження Кепи Аррісабалаги.

Сьогодні мадридський Реал в рамках четвертого туру групового раунду Ліги чемпіонів вдома обіграв португальску Брагу з рахунком 3:0.

Українець Андрій Лунін мав розпочинати матч на лаві запасних, але через травму Кепи Аррісабалаги, яку той отримав на розминці перед грою, потрапив до стартового складу. 

Вже на шостій хвилині матчу Лунін парирував удар Альваро Джало з пенальті, призначенного після фолу Лукаса Васкеса. 

Натхненні впевненою грою свого воротаря гравці Реала ще до перерви вийшли вперед завдяки голу Браїма Діаса. У другому таймі Вінісіус Жуніор і Родріго закріпили перевагу королівського клубу, забезпечивши йому місце в плей-оф Ліги чемпіонів.

Відео відбитого Луніним пенальті можна подивитися в нашому телеграм-каналі.

Реал Мардрид – Брага – 3:0

Голи: Діас, 27, Вінісіус, 58, Родріго, 61.

8 листопада. Мадрид. «Сантьяго Бернабеу».

  • 24-річний українець вийшов на поле вперше із 19 серпня. На старті сезону Андрій зіграв два матчі у Ла Лізі. Після цього Аррісабалага, якого орендували у Челсі на зміну травмованому Тібо Куртуа, став основним воротарем команди.
  • Окрім мадридського Реала, місце в плей-оф Ліги чемпіонів собі забезпечили Манчестер Сіті, Лейпциг, Баварія, Реал Сосьєдад та Інтер.