«Барселона отримала добрячого ляпаса»: іспанська преса відреагувала на перемогу Шахтаря в Лізі чемпіонів

Аватар Ілля Деулін Ілля Деулін
1265
0 голосів
«Барселона отримала добрячого ляпаса»: іспанська преса відреагувала на перемогу Шахтаря в Лізі чемпіонів
Ілкай Гюндоган та Кевін Келсі. Фото: Reuters
Іспанська та каталонська преса визнали домінування Шахтаря в матчі з Барселоною, а також припустили, що «гірники» зможуть поборотися за участь у 1/8 фіналу Ліги чемпіонів.

7 листопада Шахтар у матчі четвертого туру Ліги чемпіонів здобув мінімальну перемогу над Барселоною з рахунком 1:0. На дану невдачу своєї команди відреагували іспанські ЗМІ, які також відзначили домінацію на полі команди Маріно Пушича.

El Mundo Deportivo

«Команда Хаві зазнала жахливої невдачі проти Шахтаря, який несподівано виглядає так, ніби має шанси на вихід до 1/8 фіналу. Гол Сікана в першому таймі ускладнив ситуацію, і, незважаючи на те, що Барселона покращила гру після замін, остаточна реакція була недостатньою, без реальних шансів відігратися».

As

«Шахтар не надто переважав Барселону, але українці виглядали на полі краще за каталонців. Доказом того, що команда Пушича домінувала в грі, а команда Хаві була переслідувачем, став рахунок 1:0 на користь господарів. Вони грали за ідею, і це здолало Барселону, яка загрожувала, але не влучала».

Marca

«Барселона отримала добрячого ляпаса в Гамбурзі. Підопічні Хаві були абсолютно бездіяльними протягом усього матчу. Незважаючи на те, що володіння м'ячем було переважно в Барселони, гравці не могли знайти шлях до воріт. Вони розбилися об оборону суперника».

El Periodico

«У Гамбурзі лунали вигуки «Барса, Барса», які через 90 хвилин трансформувалися у вигуки «Шахтар, Шахтар». Такі самі метаморфози відбувалися і на полі. Барса виставила себе посміховиськом, програвши гіршому супернику, ніж Реал Сосьедад».