Турнірна таблиця Шахтаря у Лізі чемпіонів після перемоги над Барселоною: «гірники» поліпшили шанси на плей-оф

Аватар Євген Чепур Євген Чепур
3769
0 голосів
Турнірна таблиця Шахтаря у Лізі чемпіонів після перемоги над Барселоною: «гірники» поліпшили шанси на плей-оф
Шахтар – Барселона. Фото: Шахтар
Сьогодні, 7 листопада, відбулися матчі четвертого туру групового етапу Ліги чемпіонів сезону 2023/24 в квартеті за участі чемпіона України. Шахтар переміг Барселону( 1:0), а Порту обіграв Антверпен (2:0).

У вівторок, 7 листопада, Барселона поступилася Шахтарю з рахунком 0:1. Результативний удар у нашої команди завдав Данило Сікан (ВІДЕО).

В іншому матчі групи Н Порту виявився сильнішим за Антверпен, завдяки голу Еванілсона з пенальті та Пепе в компенсований час. Бельгійська команда догравала поєдинок в меншості – за грубу гру на 50-й хвилині був вилучений Еккеленкамп.

Турнірна таблиця Шахтаря у групі Н

Після чотирьох зіграних матчів Шахтар посідає третє місце в групі, маючи в своєму активі шість залікових бали. Антверпен, не набравши жодного очка, йде останнім.

Порту із дев’ятьма пунктами займає другу сходинку. Барселона тримає лідерство у квартеті, завдяки перемозі над португальцями у очній зустрічі.

Нагадаємо, що в 1/8 фіналу Ліги чемпіонів зіграють по дві найкращі команди з кожної групи. Треті місця продовжать свій шлях у плей-оф Ліги Європи. Команди, які посядуть останні сходинки в своєму квартеті, припинять боротьбу в єврокубках.

Календар матчів Шахтаря в Лізі чемпіонів сезону-2023/24

  • 28.11 Шахтар – Антверпен
  • 13.12 Порту – Шахтар