Шахтар – Барселона: аналітики назвали фаворита гри Ліги чемпіонів та найбільш ймовірного автора голу

Аватар Віктор Глухенький Віктор Глухенький
790
0 голосів
Шахтар – Барселона: аналітики назвали фаворита гри Ліги чемпіонів та найбільш ймовірного автора голу
Юхим Конопля. Фото: ФК Шахтар
7 листопада, в рамках четвертого туру групового етапу ЛЧ чемпіон України донецький Шахтар зіграє проти Барселони. Букмекери вже визначилися з фаворитом на цей поєдинок.

Завтра, 7 листопада, о 19:45 за Києвом, відбудеться поєдинок четвертого туру групового турніру Ліги чемпіонів між донецьким Шахтарем та іспанською Барселоною.

Аналітики букмекерської контори FavBet проаналізували шанси команд на успіх та вже визначилися з явним фаворитом. В успіх команди Маріно Пушича букмекери не вірять від слова зовсім.

Коефіцієнти на матч Шахтар – Барселона:

  • Перемога  Шахтаря – 11.0
  • Нічия – 6.60
  • Перемога Барселони – 1.31

Найбільше шансів відзначитися голом на думку букмекерів має форвард Барселони, поляк Роберт Левандовський – 1.65.

З-поміж гравців Шахтаря найменший, але дуже солідний коефіцієнт, дають на гол одного з двох форвардів «гірників» Кевіна Келсі чи Данила Сікана  – по 5.00

  • Поєдинок Шахтар –  Барселона відбудеться завтра, 7 листопада, на полі  стадіону «Фолькспаркштадіон» в німецькому місті Гамбург. Початок гри о 19:45 за Києвом.
  • Після трьох турів в активі «гірників» три очки. Команда Маріно Пушича розмістилася на третьому щаблі в групі Н. На чолі квартету Барселона – дев’ять очок, другим йде Порту – шість очок. На останньому місці Антверпен – нуль очок.