«Лідера в Шахтарі наразі немає»: Вірт виділив ключових гравців «гірників» напередодні матчу з Барселоною

Аватар Віктор Глухенький Віктор Глухенький
745
0 голосів
«Лідера в Шахтарі наразі немає»: Вірт виділив ключових гравців «гірників» напередодні матчу з Барселоною
Фото: ФК Шахтар
Колишній воротар національної збірної України Юрій Вірт поділився очікуваннями від поєдинку четвертого туру групового етапу Ліги чемпіонів між донецьким Шахтарем та Барселоною.

Юрій Вірт не вірить в диво, тобто в перемогу донецького Шахтаря над міцною іспанською Барселоною в грі четвертого туру Ліги чемпіонів.

І однією з головних причин, на думку фахівця, є відсутність у команді Марино Пушича вожака, гравця, який міг би повести партнерів по команді за собою.

«Лідера в Шахтарі наразі немає. У останніх іграх дуже добре виглядає Олександр Зубков. Не один рік ключовим гравцем є Тарас Степаненко. Стабільно високий рівень гри демонструє. Він – справжній капітан. 

Ярослав Ракіцький такий, що може завести команду. Ветеран, має дуже багато досвіду. Час від часу лідерську гру демонструє Георгій Судаков. Данило Сікан теж дуже додав, але йому теж бракує стабільності», –  розповів Вірт в інтерв’ю «Українському футболу».

  • Поєдинок Шахтар –  Барселона відбудеться завтра, 7 листопада, на полі  стадіону «Фолькспаркштадіон» в німецькому місті Гамбург. Початок гри о 19:45 за Києвом.
  • Після трьох турів в активі «гінників» три очки. Команда Марино Пушича розмістилася на третьому щаблі в групі Н. На чолі квартету Барселона – дев’ять очок, другим йде Порту – шість очок. На останньому місці Антверпен – нуль очок.