«Цинізм зашкалює. Слів немає!»: Італія відзначилась підступним вчинком щодо збірної України

Аватар Віктор Глухенький Віктор Глухенький
2179
0 голосів
«Цинізм зашкалює. Слів немає!»: Італія відзначилась підступним вчинком щодо збірної України
Сергій Ребров. Фото: УАФ
Журналіст Віктор Вацко розповів цікаві подробиці про те, як представники Італії через УЄФА змусили збірну України перед матчем кваліфікації до Євро-2024 проти їх збірної, погодитись на проведення товариськиого матчу.

Віктор Вацко видав насправді вогняний інсайд. За словами блогера, представники Італійської федерації футболу чинили тиск на УЄФА.

«Один з наших найважливіших козирів у матчі проти Італії - те, що в італійців 17 листопада гра проти Північної Македонії. Тоді як у нас з'являлось вільне вікно. Ми могли готуватись цілеспрямовано до матчу проти «скуадри адзурри».

Італійці також розуміють цей наш козир і почали створювати тиск на УЄФА. А УЄФА що? Правильно. Як і годиться максимально рівновіддаленій від всіх організації, прогнулась і вступила в гру на боці Італії».

Вацко навіть назвав країну, збірну якої в якості спаринг-партнера, хотіли нав’язати Україні.

«Збірну Лаосу. І схиляла до того, що зіграти треба саме 17 листопада – в один день з матчем Італії проти Північної Македонії.

Чесно, я в а##ї від цього. Отака фігня, малята, отаке ставлення до нас, отака справедливість у футболі. Цинізм зашкалює Слів немає!», – сказав Вацко в ефірі своєї авторської програми в Ютубі.

  • Спаринг між збірною України та Лехією заплановано на 16 листопада. Гра відбудеться в Ґданську.
  • За підсумками жовтневих поєдинків відбору на Євро-2024 національна збірна України піднялася на другу сходинку у групі С. Наразі синьо-жовті маючи 13 очок після семи матчів.
  • В активі Італії десять очок після шести зіграних поєдинків.
  • 20 листопада підопічні Сергія Реброва зустрінуться  у вирішальному матчі проти «Скуадри Адзурри». Поєдинок пройде в німецькому місті Леверкузен. Початок гри о 21:45.