Україна проведе спаринг у Польщі перед грою з Італією: став відомий суперник

Аватар Руслан Мороз Руслан Мороз
2933
0 голосів
Україна проведе спаринг у Польщі перед грою з Італією: став відомий суперник
Збірна України, фото: УАФ
Збірна України проведе в польському Гданську товариський поєдинок перед вирішальним матчем відбору на Євро-2024 проти збірної Італії.

Збірна України в Гданську (Польща) проведе контрольний поєдинок перед матчем з Італією.

Спаринг заплановано на 16 листопада, суперником буде польська Лехія, повідомляє журналіст Ігор Бурбас.

20 листопада підопічні Сергія Реброва зустрінуться у вирішальному матчі проти Італії. Поєдинок пройде в німецькому місті Леверкузен. Початок гри о 21:45.

  • У групі С відбору Євро-2024 Англія йде першою з 16 очками, Україна друга з 13 балами, у третьої Італії 10 пунктів, а четверта Північна Македонія набрала сім очок. У Мальти нуль балів.
  • Матч Україна – Італія відбудеться в Леверкузені 20 листопада. Перед цим, 17 листопада, італійці зіграють з македонцями і, якщо вони переможуть, в матчі з українцями Італію влаштує нічия. Команді Реброва, аби вийти на Євро, в такому випадку треба буде тільки перемагати.
  • Також через плей-офф Ліги націй на чемпіонат Європи вийдуть по одній збірній з Дивізіонів А, В та С. Плей-оф пройде навесні 2024 року.
  • Раніше головний тренер збірної був присутній на матчі Динамо та Шахтаря. Фахівець переживав, щоб ніхто з футболістів збірної України не отримав травму.