«Ні грошей, ні слави»: Вацко жорстко висловився про відставку Луческу із Динамо, згадавши його зарплату

Аватар Євген Чепур Євген Чепур
922
0 голосів
«Ні грошей, ні слави»: Вацко жорстко висловився про відставку Луческу із Динамо, згадавши його зарплату
Мірча Луческу. Фото: Google
Відомий український футбольний журналіст Віктор Вацко поділився думкою про добровільну відставку Мірчі Луческу з посади головного тренера київського Динамо.

У п’ятницю, 3 листопада, Мірча Луческу заявив, що покидає Динамо. Сталося це після мінімальної поразки киян в матчі із Шахтарем.

Віктор Вацко заявив, що румунський фахівець пішов на зменшення заробітної плати і хотів покинути столичний гранд раніше.

«Луческу поривався покинути Динамо і раніше, але після розмов із керівництвом змінював своє рішення. Мірча погодився на кардинальне зменшення зарплатні, мова йде про падіння в 70-75% від того контракту, який в нього був».

Журналіст підбив підсумок відходу румуна з Динамо.

«Що виходить? Луческу 78 років,  перед сезоном – розмови про його бажання піти тріумфатором із Динамо, а по факту: ні грошей, ні слави», – сказав Вацко в ефірі авторського шоу на ютубі. 

  • Мірча Луческу тренував Динамо з 2020 року.
  • За цей час разом з киянами він став чемпіоном України, завоював Суперкубок та Кубок країни. Всі трофеї в перший сезон на чолі Динамо – 2020/2021.
  • Контракт фахівця зі столичним клубом був розрахований до кінця нинішнього сезону.
  • У поточному сезоні Динамо вилетіло з єврокубків на стадії плей-оф кваліфікації Ліги конференцій, програвши двоматчеву дуель Бешикташу (2:3, 0:1), а з розіграшу Кубка України, програвши в 1/8 фіналу київській Оболоні (0:1).