«Нервовості досі не позбувся»: в Португалії незадоволені грою Трубіна за Бенфіку, незважаючи на «сухий» матч

Аватар Віктор Глухенький Віктор Глухенький
524
0 голосів
«Нервовості досі не позбувся»: в Португалії незадоволені грою Трубіна за Бенфіку, незважаючи на «сухий» матч
Анатолій Трубін. Фото: Google
У поєдинку десятого туру чемпіонату Португалії лісабонська Бенфіка на виїзді здолала Шавіш (2:0). Український голкіпер «орлів» Анатолій Трубін відіграв увесь матч, залишивши ворота на замку.

Вихідними Бенфіка перед лісабонським дербі проти Спортінга, на виїзді перемогла одного з аутсайдерів португальської Бетклік ліги Шавіш (2:0). 

Український голкіпер «орлів» Анатолій Трубін вийшов у стартовому складі команди Рогера Шмідта та провів «сухий» поєдинок, але грою нашого співвітчизника португальські журналісти з видання A Bola залишилися незадоволеними.

Анатолію за «суху» гру поставили дуже низький бал – 5.

«Практично не мав роботи, але нервовості досі не позбувся.

Відзначимо момент на 61-й хвилині, коли він ледь торкнувся пальцями до м’яча, після удару Ланга, та перевів його у перекладину»,  –  так прокоментували своє рішення оглядачі A Bola .

  • Після десяти турів Бенфіка має в активі 25 очок та наразі посідає першу сходинку в турнірній таблиці португальської Бетклік ліги. Другим йде Спортінг. У зелено-білих теж 25 пунктів, але є гра в запасі.
  • В наступному турі «орли» зіграють лісабонське дербі саме проти Спортінга. Поєдинок заплановано на 12 листопада. Початок гри о 22:30. 
  • Анатолій Трубін в цьому сезоні провів за Бенфіку 11 матчів: пропустив сім голів, чотири гри відстояв «на нуль».