Минай та Ворскла розписали нульову нічию: команди не виявили сильнішого у «водному поло»

Аватар Дмитро Чорнобай Дмитро Чорнобай
438
0 голосів
Минай та Ворскла розписали нульову нічию: команди не виявили сильнішого у «водному поло»
Минай – Ворскла. Фото: трансляція на УПЛ ТБ
У матчі 13 туру чемпіонату України з футболу ужгородський Минай приймав вдома полтавську Ворсклу. Поєдинок завершився нульовою нічиєю команд.

Сьогодні, 5 листопада, відбувся матч 13 туру УПЛ. Ужгородський Минай у домашньому поєдинку зіграв внічию з полтавською Ворсклою.

Перший тайм пройшов за рівної боротьби – обидві команди створювали достатньо моментів. Проте відзначитись клубам не вдалось. Друга половина зустрічі пройшла у схожій манері, але як і у першому таймі.

Відзначимо, що у перерві посилився дощ, який перетворив футбольний газон у поле для водного поло.

На 90-й хвилині Ворскла отримала шанс вирвати перемогу, заробивши пенальті, проте Руслан Степанюк пробив мимо воріт з 11-метрової позначки.

Чемпіонат України. 13 тур

Минай – Ворскла – 0:0

5 листопада. 13:00. Минай. Стадіон «Минай-Арена»

  • Полтавський клуб не програє в УПЛ вже три матчі поспіль.
  • Команда Володимира Шарана після 13 турів не має в своєму активі жодної перемоги, а також не забиває у шести поєдинках поспіль, враховуючи кубкову гру з Вікторією.
  • Нічия залишила Ворсклу на дев'ятому місці в турнірній таблиці з 15 очками в активі. У Миная наразі 6 балів та 15-е місце.
  • У наступному матчі чемпіонату України Ворскла зіграє вдома на виїзді проти київської Оболоні. Гру заплановано на 11 листопада. Початок о 13:00.
  • Минай 10 листопада поміряється силами з ковалівським Колосом у виїзній грі. Матч розпочнеться о 17:00.