«Приголомшлива імпровізація»: огляд англійської преси на яскравий гол Миколенка у ворота Брайтону

Аватар Ілля Деулін Ілля Деулін
1809
0 голосів
«Приголомшлива імпровізація»: огляд англійської преси на яскравий гол Миколенка у ворота Брайтону
Віталій Миколенко. Фото: Getty Images
Англійська преса похвалила Віталія Миколенка за гол у ворота Брайтона, який приніс Евертону нічию, але, на думку деяких експертів, більш нічим гарним у цьому матчі він не запам'ятався.

В матчі 11 туру АПЛ проти Брайтона (1:1) Віталій Миколенко відзначився першим голом протягом поточної кампанії чемпіонату Англії. Преса на Туманному Альбіоні відреагувала на даний поєдинок у виконанні українця.

Liverpool Echo – 8/10

«Приголомшлива імпровізація, щоб забити правою ногою через відхилення від Данка після того, як його початковий удар лівою ногою було заблоковано, і це було лише винагородою за сміливий біг, оскільки він продовжував підтримувати свій нещодавній підйом у формі».

Goodison News – 6/10

«Забив феноменальний гол на початку матчу, який застав Брайтон зненацька і привів «Гудісон Парк» в екстаз. Однак, окрім цього, він не був настільки впливовим, оскільки віддав лише вісім передач з точністю менше 60 відсотків».

Liverpool World – 8/10

«Вирішив ключовий момент у першому таймі, продемонструвавши холоднокровність після того, як втратив перший шанс. Надійно діяв у захисті та тримав Адінґру на відстані протягом усього матчу».

  • Даний гол став другим для Віталія у складі Евертона з моменту переходу до ліверпульської команди у січні 2022 року.
  • Востаннє Миколенко відзначався забитим м'ячем 8 травня 2022 року у ворота Лестера в 36-му турі АПЛ (2:1).