Арсенал програв другий матч поспіль: Артета випустив Зінченка в другому таймі провальної гри АПЛ

Аватар Ілля Деулін Ілля Деулін
925
0 голосів
Арсенал програв другий матч поспіль: Артета випустив Зінченка в другому таймі провальної гри АПЛ
Олександр Зінченко та Мікель Артета. Фото: Getty Images
У разі перемоги над Ньюкаслом Арсенал міг хоч і тимчасово, але очолювати турнірну таблицю АПЛ, але після гри з «сороками» «каноніри» повертаються до Лондона з нічим.

4 листопада в матчі 11-го туру АПЛ Арсенал Олександра Зінченка гостював у Ньюкаслі проти однойменної команди. Українець починав матч з лави запасних.

Найбільш гострим моментом першого тайму був епізод з Каєм Хаверцом, коли він грубо зіграв у підкаті, натомість отримавши лише жовту картку, але до голів до перерви справа не дійшла.

Все ж забитий м'яч у другій половині стався, його забив Ентоні Гордон. А після пропущеного голу головний тренер Арсеналу Мікель Артета вдався до замін і на 74-ій хвилині на полі з'явився Зінченко.

Втім, і вихід на газон українця, як і інші зміни тренерського штабу «канонірів» не принесли бажаного ефекту – лондонський колектив зазнав мінімальної поразки в Ньюкаслі.

Футбол. АПЛ. 11-ий тур

Ньюкасл Юнайтед – Арсенал – 1:0

Гол: Гордон 64

  • Зінченко за свої 16 хвилин на полі удостоївся наступних оцінок: Sofascore – 7.2 (третя оцінка серед гравців Арсеналу), Whoscored – 6.4 (п'ята оцінка серед гравців Арсеналу).
  • Арсенал даною поразкою втратив шанси очолити турнірну таблицю АПЛ, натомість ризикує випасти з топ-4, якщо 5 листопада перемогу над Ноттінгем Форест здобуде Астон Вілла.
  • «Каноніри» вперше програли в поточній кампанії чемпіонату Англії, а раніше червоні вилетіли з Кубка ліги після поразки від Вест Хема (1:3).
  • Наступний матч Арсенал проведе 8 листопада у Лізі чемпіонів. Лондонська команда прийме Севілью.
  • Натомість в АПЛ черговий поєдинок «каноніри» проведуть 11 листопада вдома проти Бернлі.