В Англії винесли невтішний вердикт Зінченку: українця не бачать у старті Арсенала на матч з Ньюкаслом

Аватар Віктор Глухенький Віктор Глухенький
1303
0 голосів
В Англії винесли невтішний вердикт Зінченку: українця не бачать у старті Арсенала на матч з Ньюкаслом
Олександр Зінченко. Фото: Google
Сьогодні, 4 листопада, лондонський Арсенал проведе поєдинок 11-го туру англійської Прем'єр-ліги проти Ньюкасла. На думку британських журналістів участь у ньому Олександра Зінченка малоймовірна.

Позиції українського захисника лондонського Арсенала Олександра Зінченка в команді Мікеля Артети вже не такі міцні, як на початку сезону. 

На думку наших колег з Англії, українець нині виглядає слабше ніж його прямий конкурент за місце в старті Такехіро Томіясу, тож, саме японець, скоріш за все вийде у старті на гру про Ньюкасла.

«Бляклий виступ Олександра Зінченка в середині тижня (гра проти Вест Гема в 1/8 фіналу Кубка футбольної ліги, – прим. «СЕ») означає, що Такехіро Томіясу тепер впевнено лідирує в боротьбі за місце основного лівого захисника. 

Гравець збірної Японії був визнаний футболістом місяця в Арсеналі і, як правило, був найкращим гравцем Артети у великих матчах», –  йдеться в матеріалі порталу football.london.

Стартовий склад Арсенала на гр 11-го туру АПЛ проти Ньюкасла за версією football.london:

Воротар: Рая.

Захисники: Вайт, Саліба, Габріел, Томіясу.

Півзахисники: Жоржиньою, Райс, Едегор 

Форварди: Сака, Нкетіа, Мартінеллі.

  • Після перемоги над Шеффілд Юнайтед в десятому трі АПЛ (5:0) команда Мікеля Артети займає другий щабель в турнірній таблиці, маючи в активі 24 очки. У Тоттенхема, який йде першим, на два очки більше. 
  • В наступному турі, сьогодні, 4 листопада, «каноніри» на виїзді зіграють проти Ньюкаслу. Початок гри о 19:30 за Києвом.
  • В поточному сезоні Олександр Зінченко провів за Арсенал 13 поєдинків в усіх турнірах: без результативних дій.