«Це не Кучер і не Максимов»: джерело повідомило про подальшу долю Кривенцова на чолі Зорі

Аватар Євген Чепур Євген Чепур
211
0 голосів
«Це не Кучер і не Максимов»: джерело повідомило про подальшу долю Кривенцова на чолі Зорі
Валерій Кривенцов. Фото: Зоря
Відомий український футбольний журналіст Михайло Співаковський розповів про майбутнє головного тренера Зорі Валерія Кривенцова на чолі луганської команди.

Михайло Співаковський впевнений, що Валерія Кривенцова точно не відправлять у відставку до закінчення чемпіонату України.

«Кривенцову точно дадуть попрацювати до кінця сезону. Зоря не буде вчиняти, як Шахтар, і змінювати тренера впродовж трьох місяців. Тут питання в іншому – в профайлі тренера».

Журналіст зазначив, що Кривенцов має цікаві футбольні ідеї.

«Це не Кучер, який прийде і не буде заважати Піхальонку, Довбику і Гуцуляку грати в свій футбол. Це не Максимов, який прийде, заспокоїть команду, поспілкується та згуртує команду, і та повірить в себе і почне грати у свій футбол.

Кривенцов – це тренер з авторськими і доволі специфічними ідеями, які він хоче донести до своїх гравців. Може, ці ідеї навіть дещо незрозумілі на перших порах. Потрібно враховувати психологічний профайл тренера».

Але, як людина, то головний тренер Зорі доволі закритий та занурений у себе.

«Кривенцов – людина інтровертна, доволі закрита, сувора, максимально вимагає дисципліни. Він трохи схожий на Григорчука. Щоб ви розуміли, футболісти, які займались у нього в академії Шахтаря, після тренувань плакали».

Журналіст сказав, що фахівець користується повною довірою з боку керівництва луганців.

«Якщо у Кривенцова не вийде в останній місяць-півтора, то буде ставитись питання глобального омолодження Зорі. Це буде кейс Ротаня.  

Треба буде вирішувати: змінювати тренера або частину команди. Я точно знаю, що у Кривенцова зараз є карт-бланш», — сказав журналіст в ефірі «ТаТоТаке».

  • Зоря після десяти матчів набрала дев’ять очок та займає 14-ту сходинку у турнірній таблиці УПЛ.
  • Завтра, 5 листопада, луганці зіграють проти Вереса на виїзді.