Сабо – Суркісу: «Луческу звільняти не треба, нехай буде помічником Шовковського та сидить на зарплаті»

Аватар Віктор Глухенький Віктор Глухенький
5586
0 голосів
 Сабо – Суркісу: «Луческу звільняти не треба, нехай буде помічником Шовковського та сидить на зарплаті»
Йожеф Сабо. Фото: Google
Колишній головний тренер київського Динамо Йожеф Сабо поділився очікуваннями від поєдинку 13-го туру між його рідним клубом та донецьким Шахтарем.

Йожеф Сабо розглянув прийдешнє протистояння київського Динамо та донецького Шахтаря, свідками якого ми станемо вже сьогодні, 3 листопада, в контексті подальших тренерських перспектив на містку киян Мірчі Луческу.

«Багато хто зараз каже, що якщо Динамо не виграє у Шахтаря, то у Суркіса не вистачить більше сил терпіти, і Луческу буде звільнено. Але румун має контракт, сам він точно не піде.

Суркіси не мають таких грошей, щоб ними можна було смітити. Якщо Луческу нічого не може дати команді, то поставте керувати Шовковського! Луческу звільняти не треба, нехай буде його помічником та сидить на зарплаті. Це єдиний варіант, щоб не сплачувати неустойку», – сказав Сабо в інтерв'ю «Українському футболу».

  • Востаннє Динамо та Шахтар перетиналися 22 квітня в 22 турі УПЛ. Поєдинок в Києві завершився результативною нічиєю (1:1).
  • За підсумками 12-ти турів (десять зіграних матчів) донецький клуб посідає четверту сходинку в турнірній таблиці УПЛ, маючи 21 очко. Відставання від Кривбасу, який утримує перший щабель, становить п'ять пунктів.
  • Після нічиєї в поєдинку 12-го туру проти ковалівського Колосу (1:1) Динамо має в активі 16 очок та посідає сьому сходинку в турнірній таблиці української Прем’єр-ліги. 
  • Поєдинок Динамо – Шахтар відбудеться сьогодні, 3 листопада. Початок гри в Києві о 17:00.