«Саме над таким футболом ми працюємо, саме це хочемо бачити»: Григорчук у захваті після розгрому Зорі

Аватар Віктор Глухенький Віктор Глухенький
223
0 голосів
«Саме над таким футболом ми працюємо, саме це хочемо бачити»: Григорчук у захваті після розгрому Зорі
Роман Григорчук. Фото: Google
Головний тренер одеського Чорноморця прокоментував підсумок поєдинку 1/4 фіналу Кубка України, в якому «моряки» розбили луганську Зорю (4:1).

Роман Григорчук, коментуючи перемогу над Зорею у поєдинку 1/4 фіналу Кубка України (4:1), виокремив насамперед відмінну гру своїх підопічних у нападі.

«Дещо нам вдається. Ми свою гру трохи покращили. Сьогодні ми створили декілька ідеальних гольових моментів. Я це дуже радий. Саме над таким футболом ми працюємо, саме це хочемо бачити.

Сьогодні у грі проти дуже сильного, добре укомплектованого суперника ми зуміли зіграти у свій футбол. Ми контролювали гру та включали швидкості в момент переходу з оборони в атаку», – наводить слова Григорчука клубна пресслужба Чорноморця.

  • Першим клубом, який пройшов до 1/2 фіналу Кубка України став донецький Шахтар, який впевнено переграв сумську Вікторію (3:0).
  • В УПЛ Чорноморець після 12-ти турів (11 зіграних поєдинків) має в активі 19 очок та посідає шосту сходинку в турнірній таблиці.
  • На вікенді, 5 листопада, підопічні Романа Григорчука на виїзді зіграють проти харківського Металіста 1925. Поєдинок розпочнеться о 15:00.