«Не відчуваю щось специфічне»: Пушич поділився очікуваннями від гри з Динамо

Аватар Дмитро Чорнобай Дмитро Чорнобай
342
0 голосів
«Не відчуваю щось специфічне»: Пушич поділився очікуваннями від гри з Динамо
Маріно Пушич. Фото: Google
Маріно Пушич, який нещодавно очолив донецький Шахтар, поділився власними очікуваннями стосовно поєдинку з київським Динамо у наступному турі УПЛ.

Маріно Пушич після перемоги над сумською Вікторією (3:0) у чвертьфінальному матчі Кубку України висловився про поєдинок з Динамо:

«Протистояння з Луческу? У мене є повага до кожного з тренерів. Я вважаю, що це буде велика гра, але не можу сказати, що відчуваю щось специфічне. Кожен опонент потребує детального вивчення. Я дивився багато матчів і вивчаю, але нічого вам розповісти не можу».

Головний тренер Шахтаря згадав зустріч з Динамо у 2020 році у складі тренерського штабу АЗ в рамках кваліфікації до Ліги чемпіонів (2:0 перемога киян):

«Пам’ятаю, що це був матч у ковідний період на великому стадіоні, де не було вболівальників. Пам’ятаю, що це був тільки один матч. Час змінюється, все змінюється: гравці та команди. Зараз, мабуть, не варто проводити паралелі», – заявив Пушич на післяматчевій прес-конференції.

  • Зустріч між Динамо та Шахтарем відбудеться в п'ятницю, 3 листопада. 
  • Поєдинок буде зіграний на стадіоні «Динамо» імені Валерія Лобановського у Києві. Початок гри о 17:00 за київським часом.
  • На даний момент динамівці з 16 очками в активі посідають сьоме місце в УПЛ. Шахтар із 21 балом іде на третій позиції в чемпіонаті України.