«Я отримую задоволення»: Роналду оцінив вплив колишнього тренера Шахтаря на успіхи Аль-Насра

Аватар Євген Чепур Євген Чепур
935
0 голосів
«Я отримую задоволення»: Роналду оцінив вплив колишнього тренера Шахтаря на успіхи Аль-Насра
Луїш Каштру та Кріштіану Роналду. Фото: Google
Зірковий нападник Аль-Насра Кріштіану Роналду прокоментував свій дубль у ворота Аль-Духаїля в рамках третього туру групового етапу азійської Ліги чемпіонів (4:3).

Кріштіану Роналду після тріумфу Аль-Насра в матчі проти Аль-Духаїля в рамках третього туру групового етапу азійської Ліги чемпіонів (4:3), зізнався, що він отримує задоволення від нинішнього етапу своєї кар’єри.

Також зірковий форвард вважає, що команда прогресує під керівництвом Луїша Каштру, який свого часу очолював донецький Шахтар.

«Мене не хвилюють рекорди. Я насолоджуюся моментом. Команда продовжує рости. Наш наставник і тренерський штаб допомогли Аль-Насру вибратися на вершину. 

Я отримую задоволення. Гадаю, це ключове для мене слово на нинішньому етапі. Продовжую грати і робити це успішно. Та без партнерів у мене нічого б не вийшло» , – сказав Роналду в післяматчевому коментарі.

▶️ Відео голів матчі Аль-Наср – Аль-Духаїль дивіться за ПОСИЛАННЯМ

  • Роналду у нинішньому сезоні зіграв за Аль-Наср у 13 матчах, забив 14 голів та віддав сім результативних передач.
  • Луїш Каштру очолював донецький Шахтар із 2019-го по 2021 рік та привів «гірників» до чемпіонського титулу в сезоні 2019/2020 років.
  • Після трьох поєдинків Аль-Наср має дев'ять очок в активі та знаходиться на чолі квартету Е.
  • В наступній грі АЛЧ команда колишнього головного тренера донецького Шахтаря Луїша Каштру знову зійдеться з Аль-Духаїлем, але на виїзді. Поєдинок заплановано на 7 листопада. Початок матчу о 20:00.