«А серце його перевірили? Воно точно шахтарівське?»: коментатор відреагував на призначення Пушича у Шахтар

Аватар Євген Чепур Євген Чепур
343
0 голосів
«А серце його перевірили? Воно точно шахтарівське?»: коментатор відреагував на призначення Пушича у Шахтар
Маріно Пушич. Фото: Google
Відомий український футбольний коментатор Ігор Бойко прокоментував призначення нового головного тренера донецького Шахтаря Маріно Пушича, який замінив звільненого Патріка ван Леувена.

Ігор Бойко відверто вважає, що призначення Маріно Пушича з боку керівництва Шахтаря виглядає дивно.

«Хто такий Маріно Пушич? Ніхто не знає. Аналітику проведено. А серце його перевірили? Воно точно шахтарівське?

Якщо серйозно, то зазвичай, усі звикли, що тренера мають звільнити за якісь провини, а іншого покликати за якісь заслуги. І якщо стосовно звільнення Йовічевича та призначення/звільнення ван Леувена були якісь сумніви, то Пушич — це взагалі щось дуже дивне».

Експерт не вірить, що новий фахівець зможе досягти успіху на чолі донецької команди.

«Але чогось це призначення Пушича проходить під девізом: «мені сказали, що це класний чувак». Зазвичай, це не приводить до успіху. 

І так, це була дійсно моя найбільш серйозна репліка стосовно цього призначення», — написав Бойко в телеграм-каналі «Противний голос».

  • До укладання трудової угоди з Шахтарем Маріно Пушич раніше працював асистентом головного тренера в голландських клубах – Феєноорді, АЗ з Алкмаара, Твенте, Вітессі та НАК Бреді.
  • Новий наставник дебютував на чолі Шахтаря у виїзному матчі третього туру групової стадії Ліги чемпіонів проти іспанської Барселони (1:2).
  • Контракт між Шахтарем та Пушичем підписано до кінця сезону-2025/2026 років.