«В 1000 разів краще, ніж при ван Леувені!»: вболівальники знайшли «діамант» в Шахтарі після матчу з Барселоною

Аватар Віктор Глухенький Віктор Глухенький
1811
0 голосів
«В 1000 разів краще, ніж при ван Леувені!»: вболівальники знайшли «діамант» в Шахтарі після матчу з Барселоною
Прорив Юхима Коноплі. Фото: ФК Шахтар
Фанати донецького Шахтаря прокоментували підсумок гри третього туру групового етапу Ліги чемпіонів проти іспанської Барселони (1:2). Попри поразку, гравців «гірників» особливо не критикували.

Мінімум критики. Саме так на поразку Шахтаря в поєдинку третього туру групового етапу Ліги чемпіонів від Барселони (1:2) відреагували фани помаренчево-чорних.

Найбільше хвалили Георгія Судакова і Невертона та наперебій підтримували рішення керівництва клубу, яке звільнило Патріка ван Леувена. Голландського фахівця згадували виключно в негативному контексті.

Sport-express.ua відібрав найцікавіші коментарі з мережі:  

_._vlad_official_._: «Гідно. Хороший дебют Пушича, одразу видно, що він грає в атакуючий футбол із пасами та комбінаціями. І ще мені в ньому дуже сподобалося, що він дуже емоційний і завжди біля брівки. Егіналдо в аренду».

mr.andreichik: «Дуже гідна гра проти команди з іншої галактики, хвилин 20 взагалі не давали Барсі виходити зі своєї половини. Зовсім інший Шахтар і шанси на єврокубкову весну все вищі. Судаков - лев матчу, наступним має переходити до топ-чемпіонату».

tvvenyone: «Невертон діамант, вийшов одразу легкі ноги швидкість контратак! Криськів явно має присісти на банку».

yuramazagaev: «Це у 1000 разів краще, ніж при Ван Леувені!».

yehor.t25: «Ну, це вже зовсім інший Шахтар! Упізнається гра нашого Шахтаря! Звичайно, є недоліки в реалізації та в передачах, але в цілому набагато цікавіше і ефективніше грає команда!».

  • Після поразки від Барселони в активі Шахтаря залишилося три очки. Наразі команда Маріно Пушича займає третю сходинку в квартеті Н.
  • В наступному турі ЛЧ «гірники» прийматимуть Барселону на умовно домашньому полі в німецькому Гамбурзі. Поєдинок заплановано на  7 листопада. Початок гри о 19:45.