«Прихильник плану Де Дзербі»: легенда Шахтаря висловився про дебютний матч Срни, порівнявши його з ван Леувеном

Аватар Віктор Глухенький Віктор Глухенький
199
0 голосів
«Прихильник плану Де Дзербі»: легенда Шахтаря висловився про дебютний матч Срни, порівнявши його з ван Леувеном
Фото: ФК Шахтар
Колишній форвард донецького Шахтаря Олег Матвєєв прокоментував поєдинок 11-го туру української Прем’єр-ліги між «гірниками» та черкаським ЛНЗ.

Олег Матвєєв після гри Шахтаря з дебютантом української Прем'єр-ліги ЛНЗ (3:0) вважає, що занадто рано співати дифірамби виконуючому обов’язки головного тренера «гірників» Даріо Срні.

«Сказати, що Шахтар дивовижним чином перетворився в короткий час, що з Патріком грали жахливо, а тепер видали суперфутбол - не можна. Суперник особливо нічого не показав.

Якщо з Патріком більше використовували довгі паси, то цього разу грали неквапливо. Він (Срна) прихильник футболу плану Де Дзербі – контроль, тривалий розіграш для вивільнення зон та вихід через них в атаку», – сказав Матвєєв в інтерв’ю телеграм-каналу УПЛ ТБ.

  • Після 11-ти турів (10 зіграних матчів) донецький клуб посідає другу сходинку в турнірній таблиці української Прем'єр-ліги, маючи 21 очко. Відставання від Кривбасу, який утримує перший щабель, становить два пункти.
  • У середу, 25 жовтня, Шахтар зустрінеться на виїзді з Барселоною у третьому турі групового етапу Ліги чемпіонів.
  • В УПЛ наступний матч підопічні Дарійо Срни зіграють на виїзді проти одеського Чорноморця. Поєдинок запланований на 28 жовтня. Початок гри о 17:00.