Шахтар розтрощив ЛНЗ: Срна здобув перемогу у дебютному матчі на чолі «гірників»

Аватар Дмитро Чорнобай Дмитро Чорнобай
590
0 голосів
Шахтар розтрощив ЛНЗ: Срна здобув перемогу у дебютному матчі на чолі «гірників»
Шахтар – Лнз. Фото: Шахтар
У матчі 11 туру чемпіонату України донецький Шахтар приймав у Львові черкаський ЛНЗ. Поєдинок завершився впевненою перемогою господарів поля.

Сьогодні, 21 жовтня, відбувся матч 11 туру УПЛ. Донецький Шахтар у формально домашньому поєдинку мінімально обіграв черкаський ЛНЗ.

У першому таймі «гірники» переважали своїх суперників за кількістю моментів. Домінація переросла у гол вже на 19-й хвилині – Данило Сікан після прострілу Олександра Зубкова відправив м'яч у верхній кут воріт.

Друга половина зустрічі дещо відрізнялась від першої. ЛНЗ активніше почав ходити в атаку та створювати моменти, проте так і не зміг реалізувати бодай один із них.

Зате свої моменти у другому таймі реалізував донецький клуб – Кевін Келсі оформив дубль у кінцівці зустрічі, встановивши остаточний рахунок матчу. 3:0 – Дарійо Срна здобув перемогу у дебютному поєдинку на чолі Шахтаря.

Голи донецького клубу можете переглянути у нашому телеграм-каналі

Шахтар – ЛНЗ – 3:0

Голи: Сікан, 19, Келсі, 83, 90

21 жовтня. 17:00. Львів. Стадіон «Львів-Арена»

  • Донецький клуб реабілітувався за поразку у минулому турі від Ворскли, а ось черкаський клуб не знає смаку перемог чотири матчі поспіль в УПЛ.
  • Поразка залишила ЛНЗ на 14-му місці в турнірній таблиці з дев'ятьма очками в активі. У Шахтаря наразі 21 бал та друге місце.
  • У наступному турі чемпіонату України Шахтар зіграє у виїзному поєдинку проти одеського Чорноморця. Гру заплановано на 28 жовтня. Початок о 17:00.
  • ЛНЗ 29 жовтня поміряється силами з київською Оболонню у домашній грі. Матч розпочнеться о 13:00.