Мудрик заробив пенальті і забив гол, але Челсі примудрився втратити перемогу в дербі з Арсеналом в кінці матчу

Аватар Руслан Мороз Руслан Мороз
1615
0 голосів
Мудрик заробив пенальті і забив гол, але Челсі примудрився втратити перемогу в дербі з Арсеналом в кінці матчу
Михайло Мудрик, Фото: Google
В рамках дев'ятого туру англійської Прем'єр-ліги лондонський Челсі приймав Арсенал. Михайло Мудрик та Олександр Зінченко зіграли один проти одного.

В рамках дев'ятого туру АПЛ Челсі зіграв з Арсеналом в лондонському дербі.

В старті Челсі вийшов український півзахисник Михайло Мудрик. У Арсенала з перших хвилин з'явився захисник Олександр Зінченко.

На 12-й хвилині гри Мудрик заробив жовту картку для Зінченка. Через дві хвилини після цього епізоду Михайло заробив пенальті після того, як м’яч влучив у руку центрбеку Вільяму Саліба у штрафному майданчику. На 14-й хвилині гравець Челсі Коул Палмер реалізував 11-метровий удар.

На початку другого тайму свій другий гол за Челсі забив Мудрик. М'яч після удару або подачі українця залетів у дальній кут воріт. Михайло провів на полі 66 хвилин та отримав оцінку 7,2 від SofaScore. Зінченко замінили у перерві, його оцінка – 6,2.

Але Арсенал зумів відігратися: спочатку на 77-й хвилині після грубої помилки воротаря забив Деклан Райс, а на 84-й Леандро Троссард зрівняв рахунок.

Відео неймовірного голу Мудрика можна подивитися в нашому телеграм-каналі

АПЛ, дев'ятий тур.

Челсі – Арсенал – 2:2

Голи: Палмер, 15 (пенальті), Мудрик, 48 – Райс, 77, Троссард, 84.

21 жовтня, Лондон, «Стемфорд Брідж».

  • Мудрик три тижні тому оформив дебютний гол в АПЛ у ворота Фулгема (2:0). У поточному сезоні Михайло провів за Челсі сім поєдинків в усіх турнірах: два гола.
  • Зінченко у нинішньому сезоні АПЛ провів у складі «канонірів» десять поєдинків в усіх турнірах: без результативних дій.
  • Челсі після нічиї займає дев'яте місце, набравши 12 очок. Арсенал йде другим, у команди в активі 21 бал.