Чорноморець впевнено здолав Минай: бенефіс Шторгіна може коштувати Шарану місця роботи

Аватар Дмитро Чорнобай Дмитро Чорнобай
553
0 голосів
Чорноморець впевнено здолав Минай: бенефіс Шторгіна може коштувати Шарану місця роботи
Чорноморець – Минай. Фото: Минай
У матчі 11 туру чемпіонату України одеський Чорноморець приймав вдома ужгородський Минай. Поєдинок завершився впевненою перемогою господарів поля.

Сьогодні, 21 жовтня, відбувся матч 11 туру УПЛ. Одеський Чорноморець мінімально у домашньому поєдинку обіграв ужгородський Минай.

У першому таймі глядачі побачили лише один забитий гол, попри наявність декількох моментів у команд. Андрій Штогрін на 19-й хвилин відкрив рахунок у зустрічі, забивши п'ятою після передачі Самсона Ієде.

Друга половина зустрічі була не менш яскравою. Чорноморець скористався своїми моментами – Андрій Штогрін оформив дубль на 68-й хвилині, а на 84-й Орест Кузик з передачі автора двох голів встановив остаточний рахунок на табло.

Голи зустрічі можете переглянути у нашому телеграм-каналі

Чорноморець – Минай – 3:0

Голи: Штогрін, 19, 68, Кузик, 81

21 жовтня вересня. 15:00. Одеса. Стадіон «Чорноморець»

  • Одеський клуб реабілітувався за поразку у минулому турі від Кривбасу, а ось ужгородський клуб не знає смаку перемог 12 ігор у всіх турнірах.
  • Поразка залишила Минай на останньому, 16-му місці в турнірній таблиці з чотирьма очками в активі. У Чорноморця наразі 19 балів та друге місце.
  • У наступному турі чемпіонату України Минай зіграє у домашньому поєдинку проти рівненського Руху. Гру заплановано на 29 жовтня. Початок о 13:00.
  • Чорноморець 28 жовтня поміряється силами з донецьким Шахтарем у домашній грі. Матч розпочнеться о 17:00.