«В нас була досить жорстка заруба»: Шевчук розповів, коли вперше познайомився з Срною

Аватар Дмитро Вєнков Дмитро Вєнков
993
0 голосів
«В нас була досить жорстка заруба»: Шевчук розповів, коли вперше познайомився з Срною
Даріо Срна та В'ячеслав Шевчук. Фото: Getty Images
Колишній захисник Шахтаря В’ячеслав Шевчук напередодні дебюту Даріо Срни на посту виконувача обов’язків головного тренера «гірників» пригадав першу із ним зустріч.

Ексзахисник Шахтаря В’ячеслав Шевчук в інтерв'ю сайту sport-express.ua пригадав свою першу зустріч із Даріо Срною.

Сталася вона 25 травня 2005 року у поєдинку 28-го туру чемпіонату України Шахтар – Дніпро (2:0). Шевчук тоді захищав кольори гостів.

«Пам’ятаю нашу першу зустріч. Ми зіткнулися на полі, коли я був гравцем Дніпра, а він Шахтаря. Тоді в нас була досить жорстка заруба. Саме після тієї гри я отримав запрошення до Шахтаря знову. Потім вже ближче познайомилися в тренувальному процесі».

Також Шевчук пригадав, що вони з Срною протистояли один одному на міжнародному рівні вже в статусі гравців Шахтаря у кваліфікації до Євро-2008.

«У пам’яті лишилися матчі, коли Україна грала з Хорватією в Харкові (0:0) та в Загребі (2:2). У нас з Даріо на фланзі були такі заруби, що просто іскри летіли. Після гри ми сиділи спокійно, обіймалися, могли випити по келиху пива, але на полі ми виходили й билися за свою країну», – розповів Шевчук.

  • Нагадаємо, що після відставки Патріка ван Леувена з посади головного тренера Шахтаря виконувачем обов’язків наставника команди було призначено Срну;
  • Він дебютує у новій ролі у суботу, 21 жовтня, у домашньому матчі проти ЛНЗ в 11-у турі УПЛ;
  • Шевчук та Срна провели разом за Шахтар 162 матчі з 2005 по 2017 рр.